★★★★★

5/5 stjerner på Google og Facebook

Lutronic Picoplus Laser

Vi gør ALTID meget ud af at gennemgå vores klientinformation INDEN opstart af behandling. Det handler om tillid, tryghed og professionalisme.

effektivt og skånsomt

Bliv behandlet med måske Danmarks bedste Picoplus Laser!

Lutronic, Picoplus er den mest avancerede, effektive og skånsomme laser og fjerner 100%
Giver mindre ubehag og færre behandlinger – i forhold til de ”traditionelle gamle pico lasere”.

Umiddelbart efter behandlingen, vil der dannes en såkaldt frosting. Det er en indikation for, at laseren har ramt området og skudt fragmenterne til bitte små støvpartikler, som herefter transporteres ud gennem lymfesystemet. Vi anbefaler 6-8 uger mellem behandlingerne for at opnå det bedste resultat.

Altid gratis konsultation

Book gratis forundersøgelse

Vil du gerne slippe af med fortiden kræver det en lille smule tålmodighed. Det er en proces…..

MEN i forhold til de gamle lasere, er du med vores PICO PLUS laser, garanteret 100% fjernelse, et kortere forløb, et effektivt resultat og samtidig efterlader vores laser din hud, som den var, inden du lagde krop til din tatoveringer. Det er en helt ufarlig proces.

Udfyld kontakt formularen – så er du allerede et skridt nærmere på, at få slettet eventuelle kedelige minder/tatoveringer fra din fortid!

Anmeldelser

Vores kunder er tilfredse

Vi har 5/5 stjerner på Facebook og Google

★★★★★

LUTRONIC PICOPLUS LASER

Effektiv fjernelse af tatoveringer med Picoplus

Når vi behandler med vores Pico Plus Laser, bliver alle farvepigmenterne i tatoveringen omdannet til små støvpartikler.

I dagene efter kan man risikerer, at farven trækker mere mørkt op. Man kan være rød og hævet. Der kan også fremkomme små sår – hvilket er helt normalt. Herefter er det kroppens immunforsvar/lymfesystemet, der skal udskille de små støvpartikler. Det er vigtigt at kroppen kan følge med og IKKE bliver overbelastet unødigt. Derfor behandler man ikke STORE områder på én behandling (man kan dog sagtens fjerne flere små eller mindre tatoveringer på én gang) Hvis man overstimulerer kroppens immumforsvar, er der risiko for en allergisk reaktion, og samtidig forringes behandlingens resultatet betydeligt.

Vi informerer ALTID inden opstart af behandling. For os handler det om tillid, tryghed og professionalisme

Vi tilbyder

Fjernelse af uønskede tatoveringer

At få fjernet en uønsket tatovering, stiller typisk mange spørgsmål. Vi gør meget ud af vores konsultation INDEN opstart af behandling, hvor vi nøje gennemgår vores klientinformation.

Der findes mange lasere, der kan behandle uønskede tatoveringer, og det kan være temmelig svært at gennemskue. De gamle lasere kræver tit flere behandlinger og vil efterlade skygger og formentlig ikke kunne fjerne det 100%.

En picoplus laser kræver færre behandlinger og kan fjerne ALT. Det gør også at der kan være stor prisforskel ….. men til gengæld tit et langt kortere forløb. Hvor mange behandlinger der skal til er meget forskelligt…. ingen kommer med det samme udgangspunkt.