★★★★★

5/5 stjerner på Google og Facebook

Finansiering

Få en gratis forundersøgelse og konsultation

effektivt og skånsomt

Finansieringsmulighed med 0% renter

Vi tilbyder dig Danmarks bedste finansierings mulighed fhv. Resurs Bank og Sparxpres med 0% i renter og ingen udbetaling. Det er gratis og uforpligtende at ansøge. Når din ansøgning er godkendt, underskriver du aftalen med dit NemID, og pengene sættes ind på din konto (du har altid 14 dages fortrydelsesret).

Altid gratis konsultation

Lånet kan til enhver tid indfries UDEN yderligere omkostninger!

Med en delbetalings-ordning via Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr., 899 kr., 999 kr., 1099 kr., 1299 kr. eller 1499 kr. pr. måned.

Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver gennemsigtighed, tryghed og sikkerhed.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Resurs Banks kundeservice kan kontaktes alle hverdage på tlf. 39 13 16 00 eller [email protected].

Gælder kun på tatoveringsfjernelse.

Ansøg her

Anmeldelser

Vores kunder er tilfredse

Vi har 5/5 stjerner på Facebook og Google

★★★★★

Vi tilbyder

XpresPay: Del betalingen op og få råd til mere

XpresPay er et fleksibelt tilbud, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt af få en kredit fra 10.000 kr til 50.000 kr.

Du ansøger nemt og hurtigt om en kredit på 10.000 kr. til 50.000 kr. Når du skal betale med XpresPay i en fysisk butik, scanner du blot den QR-kode, der er tilknyttet butikken og godkender med MitID.

Gælder kun tatoveringsfjernelse.