★★★★★

5/5 stjerner på Google og Facebook

Fjernelse af tatovering i Køge

Tatoveringsfjernelse med det mest avancerede, effektive og skånskomme
Lutronic Picoplus og IPL Laser

Pris

Fra 500,- DKK

Behandlingstid

30 min. pr. behandling

Resultat

4 - 8 behandlinger

Restitutionstid

1 - 7 dage

effektivt og skånsomt

Brug en klinik med markedets bedste laser

Med nyeste teknologi, en LUTRONIC PICOPLUS laser, er det idag muligt at fjerne en tatovering 100%. Det er den mest avancerede, effektive og skånsomme laser, og så efterlades huden fuldstændig, som inden du lagde krop/ansigt til!

Vi gør ALTID MEGET ud af at gennemgå vores klientinformation INDEN eventuel opstart af behandling. Book tid nu til gratis og uforpligtende konsultation, så er du allerede et skridt tættere på at blive fri af din fortid!

Før behandling

Under behandlingen / Frosting

Efter behandlingen

6 uger efter 1 behandling

Altid gratis konsultation

Book gratis forundersøgelse

Ingen kommer med det samme udgangspunkt, og der er mange faktorer at tage hensyn til i forbindelse med en laserbehandling.

Ovenstående er alle faktorer, der er afgørende for, hvor mange behandlinger du har brug for.

Vil du derimod have en cover – up (så du kan opnå en ny tatovering ovenpå den gamle) kræver dette typisk 2-3 behandlinger.

Anmeldelser

Vores kunder er tilfredse

Vi har 5/5 stjerner på Facebook og Google

★★★★★

LUTRONIC PICOPLUS LASER

Færre Behandlinger og 100% Tatoveringsfjernelse

I forhold til de traditionelle lasere, kræver det IKKE ligeså mange behandlinger med en LUTRONIC PICOPLUS laser. Lysbølgerne går KUN efter fragmenterne, som knuses til små støvpartikler, og herefter vil kroppen udskille partiklerne gennem lymfesystemet.

Vores udstyr er CE-godkendt – ligesom vores personale alle er certificerede laser terapeuter/behandlere.

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før behandling

Resultat efter 3 behandlinger

LUTRONIC PICOPLUS LASER

Laserfjernelse af tatoveringer med mindst muligt ubehag

Når du bliver behandlet med vores LUTRONIC Pico Plus Laser, vil du opleve langt mindre ubehag, men ikke dermed sagt, at det er uden smerter. En tatoverings behandling K A N mærkes, og skal du have behandlet et større område, anbefaler vi vores bedøvelsescreme, som er specielt udarbejdet til laserklinikker.

Når du får din behandling hos os, benytter vi samtidig vores Cryo 6 zimmer, som blæser koldt luft (- 30 grader) Denne kølingsproces anvendes før – under – og efter din behandling. Det lindrer og er samtidig med til at give en bedre helingsproces.

INDEN behandling – er det vigtigt at du bestiller tid til en GRATIS og UFORPLIGTENDE konsultation/forundersøgelse, så du ikke sidder tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål. Under konsultationen vil du samtidig få en grundig klientinformation! Det handler om tryghed!