★★★★★

5/5 stjerner på Google og Facebook

Lutronic Picoplus Laser

Vi gør ALTID meget ud af at gennemgå vores klientinformation INDEN opstart af behandling. Det handler om tillid, tryghed og professionalisme.

effektivt og skånsomt

Bliv behandlet med måske Danmarks bedste Picoplus Laser!

Lutronic, Picoplus er den mest avancerede, effektive og skånsomme laser og fjerner 100%
Giver mindre ubehag og færre behandlinger – i forhold til de ”traditionelle gamle pico lasere”.

Umiddelbart efter behandlingen, vil der dannes en såkaldt frosting. Det er en indikation for, at laseren har ramt området og skudt fragmenterne til bitte små støvpartikler, som herefter transporteres ud gennem lymfesystemet. Vi anbefaler 6-8 uger mellem behandlingerne for at opnå det bedste resultat.

Altid gratis konsultation

Book gratis forundersøgelse

Vil du gerne slippe af med fortiden kræver det en lille smule tålmodighed. Det er en proces…..

MEN i forhold til de gamle lasere, er du med vores PICO PLUS laser, garanteret 100% fjernelse, et kortere forløb, et effektivt resultat og samtidig efterlader vores laser din hud, som den var, inden du lagde krop til din tatoveringer. Det er en helt ufarlig proces.

Udfyld kontakt formularen – så er du allerede et skridt nærmere på, at få slettet eventuelle kedelige minder/tatoveringer fra din fortid!

Anmeldelser

Vores kunder er tilfredse

Vi har 5/5 stjerner på Facebook og Google

★★★★★

LUTRONIC PICOPLUS LASER

Effektiv fjernelse af tatoveringer med Picoplus

Når man bliver behandlet med Lutronic picoplus laser, bliver alle fragmenterne ”skudt” til bitte små støvpartikler, som herefter transporteres ud gennem lymfesystemet. En hel ufarlig proces for din krop.

I dagene efter kan det behandlede område trække op mørkt, blive hævet og irriteret. Der kan også forekomme enkelte blærer, som er helt normalt.

Vi gennemgår ALT inden opstart af behandling. For os handler det om tryghed!

Produkt

Vi tilbyder

Fjernelse af uønskede tatoveringer

At få fjernet en uønsket tatovering, stiller typisk mange spørgsmål. Vi gør meget ud af vores konsultation INDEN opstart af behandling, hvor vi nøje gennemgår vores klientinformation.

Der findes mange lasere, der kan behandle uønskede tatoveringer, og det kan være temmelig svært at gennemskue. De gamle lasere kræver tit flere behandlinger og vil efterlade skygger og formentlig ikke kunne fjerne det 100%.

En picoplus laser kræver færre behandlinger og kan fjerne ALT. Det gør også at der kan være stor prisforskel ….. men til gengæld tit et langt kortere forløb. Hvor mange behandlinger der skal til er meget forskelligt…. ingen kommer med det samme udgangspunkt.