★★★★★

5/5 stjerner på Google og Facebook

Team

Få en gratis forundersøgelse og konsultation

Team

Betina

Ejer og stifter af The Clinic

Betina er uddannet certificeret laserbehandler og har haft kendskab til den sundhedsfaglige sektor gennem 5 år. Betina er yderst omhyggelig og perfektionistisk, og fremstår meget prof. Hun gør ALT for at kunden skal føle sig tryg.

Altid gratis konsultation

Book gratis forundersøgelse

Har du spørgsmål til behandlingen, kan du bestille tid til en gratis og uforpligtende konsultation/forundersøgelse. Behandling kan opstartes samme dag.

Anmeldelser

Vores kunder er tilfredse

Vi har 5/5 stjerner på Facebook og Google

★★★★★

effektivt og skånsomt

Samarbejdende klinikker

Samarbejdende klinikker

Melaine

Permanent make-up artist/Kosmetisk tatovør

Melaine har mere end 10 års erfaring i al slags Pmu & Micropigmentering. Deltager jævnligt på kurser i udlandet, for at videreudvikle og opdatere hendes kunnen. Hun er endvidere æstetiker & perfektionist til fingerspidserne.

Melaine uderviser desuden i alle typer PMU/Kosmetisk Tatovering og Medicinsk Micropigmentering (brows, lips, eyeliner, strechmarks, areola).

M-ahle

Samarbejdende klinikker

Karina D. Nielsen

Laserbehandlinger og sygeplejerske

Karina Dalboe Nielsen er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring.

Sideløbende med sit erhverv som sygeplejerske har Karina taget uddannelsen indenfor behandling med IPL (laserbehandlinger) og har udført behandlinger med laser siden 2015.

Karina er som Autoriseret Laserterapeut registreret i SST (Sundhedsstyrelsen). Karina tilbyder altid GRATIS og uforpligtende forundersøgelse/konsultation.

Karina udfører nedenstående behandlinger med laser:

Billede af Karina Fuglehave - indehaver af Lavida