★★★★★

5/5 stjerner på Google og Facebook

Microblading bryn

Vi udfører ALLE teknikker indenfor permanente bryn

effektivt og skånsomt

Microblading

Mikroblading er en teknik, der udføres med et såkaldt “handtool”, hvori der isættes et blade med microtynde sterile nåle. Det dyppes i pigment farve, og der lægges et lille snit med stor præcision i yderste hudlag (epidermis).Snittet er så fint, at det ligner et hårstrå. Om det er et tæt & markant bryn, eller et let naturligt udtryk, man ønsker, afhænger af favevalg og tæthed i “stråene”.

Altid gratis konsultation

Book gratis forundersøgelse

Microblading egner sig IKKE til alle hudtyper. BOOK til gratis og uforpligtende forundersøgelse/konsultation, inden du beslutter dig

Anmeldelser

Vores kunder er tilfredse

Vi har 5/5 stjerner på Facebook og Google

★★★★★

Vi tilbyder

Ombre Brows

Ombre/pouder browse er et såkaldt skyggebryn. Det udføres med maskine, hvor man ligger en skygge under ens egne brynhår. De kan laves lette, og fades eller mere markante.

Brynene vil falme ca 40-50% og vil stå som en let skygge bag ens egne hår, som også vil få dem til at synes tættere. Denne teknik kan bruges af alle hudtyper.

NANO/FLUFFY BROWS

Det er en teknik, der udføres med maskine med mikrotynd nål for et naturligt eller markeret look. En teknik, hvor det ligner rigtige hår. Det er perfekt til dig som har sparsomt med hår, og er også ideel til personer, der lider af Alopecia, en autoimmum hudsygdom.

Før og efter billede af øjenbryn

Vi tilbyder

Hybrid/Kombi brows

Denne er en kombinatinon af ovenstående teknikker. Teknikken udføres både med maskine og med mikroblade,så det er en kombination af lidt hårstrå i starten af brynet og derefter mere markeret med skygge i enden af brynet.

Boost

For langt de fleste teknikker/bryn, er det nødvendigt at holde dem ved lige, men een gang om året er nok for de fleste.